16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor'a yeni otobüs

TRABZONSPOR YENİ OTOBÜSÜNÜ TESLİM ALDI

MAN Türkiye A.Ş. tarafından Trabzonspor'a hediye edilen Neoplan Starliner otobüsün devir teslim töreni bugün gerçekleştirildi.

Novotel'de gerçekleştirilen törene, Trabzonspor Başkan Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Şenol Güneş, Anadolu Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO'su Tuncay Bekiroğlu katıldı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, geçmişte başkanlık yaptığı dönemde kulübe ilk otobüsü kendisinin aldığını hatırlatarak, "O dönemden bu zamana geldiğimde otobüs hala kulüpteydi. Onu yeniledik. Şimdi yeni bir otobüsümüz daha oldu. Bu kulübün zenginliğinin bir ifadesi" diye konuştu.

MAN Ticaret A.Ş. CEO'su Tuncay Bekiroğlu ve Anadolu Ulaşım Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş da, otobüsü Trabzonspor'un hizmetine tahsis ettikleri için çok mutlu olduklarını söylediler.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise geçmişte çeşitli firmalardan otobüs kiralayarak deplasmanlara gittiklerini belirterek, "Trabzonspor uluslararası alana yayılan bir marka ve kulüptür. Nereden nereye geldiğimiz ortada. Yıllar önce rica minnet otobüs alabiliyorduk. Pis kokular içerisinde seyahat ederken şu anda çok modern otobüslere sahip olduk" dedi.

Trabzonspor takımı için özel olarak dizayn edilen Neoplan Starliner otobüs 44 yolcu kapasiteli olarak hazırlandı. Özel deri koltuklarla döşenen otobüse her koltuğun sahibi için multimedya uygulamalarının yer aldığı ekranlar yerleştirildi. Otobüsün devir teslim töreninin ardından teknik direktör Şenol Güneş ve İbrahim Yattara şoför koltuğuna geçerken, Serkan Balcı da otobüsü gezdi.

2.5 yıllığına Trabzonspor'un hizmetine verilen otubüsün 900 Bin TL değerinde olduğu belirtildi. Öte yandan MAN Ticaret A.Ş. CEO'su Tuncay Bekiroğlu'nun, yeni dönemde Sadri Şener yönetiminde yer alacağı belirtildi.

TRABZONSPOR YENİ OTOBÜSÜNÜ TESLİM ALDI
TRABZONSPOR YENİ OTOBÜSÜNÜ TESLİM ALDI
TRABZONSPOR YENİ OTOBÜSÜNÜ TESLİM ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2010 Perşembe 15:37:02
Güncelleme :17 Aralık 2010 Cuma 09:07:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?