16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor'da hüzünlü ayrılık

TRABZONSPOR'DA HÜZÜNLÜ AYRILIK

Trabzonspor'da 1976 yılından bu yana görev yapan ve şampiyonlukların tamamında yer alan malzemeci Ömer Seren için antrenman öncesi veda töreni düzenlendi.

Antrenman sahasında teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcularla tek tek görüşen Seren, duygulu anlar yaşadı.

Emekliye ayrılan Ömer Seren'e Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, hizmetleri anısına bir plaket verdi. Kaptan Song takım adına Seren'e plaket verirken Teknik Direktör Şenol Güneş ise adının yazılı olan formayı Seren'e hediye etti. Güneş, Seren'in, Trabzonspor'a uzun yıllar hizmet ettiğini belirterek, "Trabzonspor'un ilk şampiyon olduğu dönemde başladı. Bende ilk ayrıldığım zaman göz yaşlarımı dışarı vurmuştum. Daha sonra bir kaç defa gidip-geldiğimde gözyaşlarımı içime döktüm. Ömer'de ilk defa ayrıldığı

için duygulu anlar yaşıyor. Yine birlikte olacağız. Uzun yıllar bir arada çalıştık. Yine içimizde olacak. Kendisine katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Malzemeci Ömer Seren ise "Kupayı alıp geldiğiniz için mutlu oldum. Bana hakkınızı helal edin, ben herkese hakkımı helal ediyorum" dedi. Daha sonra futbolcular Ömer Seren'i omuzlara aldılar.

Öte yandan Trabzonspor, Denizlispor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürdü. Şenol Güneş yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan çalışmada Tayfun Cora düz koşu yaparken, Engin Baytar ise salonda çalıştı.

TRABZONSPOR'DA HÜZÜNLÜ AYRILIK
TRABZONSPOR'DA HÜZÜNLÜ AYRILIK
TRABZONSPOR'DA HÜZÜNLÜ AYRILIK
TRABZONSPOR'DA HÜZÜNLÜ AYRILIK
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 18:25:01
Güncelleme :8 Mayıs 2010 Cumartesi 16:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?