16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor'dan Kızılcık'a ziyaret

TRABZONSPOR YÖNETİMİ VE ŞENOL GÜNEŞ, VALİ KIZILCIK'I ZİYARET ETTİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, teknik adam olarak en büyük beklentisinin yeni bir stadyumun şehre kazandırılması olduğunu belirterek, şehre artık sanayi yatırımı değil stadyum yatırımı olacağını düşündüğünü söyledi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Hasan Yener ve Teknik Direktör Şenol Güneş Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'a nezaket ziyaretinde bulundu. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, New York'ta bir Trabzon gecesi düşündüklerini belirterek, "Trabzonspor'u bir de Amerika'da görmekte fayda var. Trabzonspor'a büyük bir ilgi var. Fenerbahçe forması giymiş seyirciler vardı, ama 40 tane de Trabzonspor formalı vardı. New York'ta Bordo-mavili formalı insan gördüğümüz zaman

hakikaten güzel bir duyguya kapıldık. Diğer takımların 4-5 tane var, biz de daha fazla. Oradaki taraftarlarımız ısrarla orada bir gece yapmamızı istedi. Böyle bir düşünce bizde de oluştu. Trabzonspor olan ilgi orada görülmeye değerdi" dedi.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken teknik direktörü Şenol Güneş'e şehre getirdiği dinamizminden ötürü teşekkür etti.

Şenol Güneş'in Trabzonspor attığı imza törenine severek katıldıklarını belirten Kızılcık, "Biz kendisinin kişiliğini kendisinin bu ülkeye sadece spor alanında değil gerçekten duruşu ile ilkeleri ile çok şeyler kattığını biliyoruz. Bu anlamda kendisinin hem kupayı almalarından dolayı hem de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi ki her zaman kendisine destek olan yönetime ve çok değerli eşlerine de saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ: "ŞEHİR FUTBOLLA YATIP KALKIYOR"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ise şehrin futbolla yatıp kalktığını belirterek, "Şehir futbolla yatıp kalkıyor. Trabzon'un stadyumunun olması antrenör olarak en büyük beklentim. Bu şehre artık sanayi yatırımının değil stadyum yatırımının olacağını düşünüyoruz. Bu konuda biraz daha gayretli olmamız gerekiyor" dedi.

Kısa zamanda iyi bir sezon geçirdiklerini belirten Güneş, "Kısa bir zamda İyi bir sezon geçirdik. Başarı derseniz kupa kazanmaktan fazla bir başarımız yok bizim ama gelecek yıllarda umutlarımız var. Benim bir futbol adamı olarak en büyük isteğimi ve arzum Trabzon'nun yeni bir stadyuma kavuşması bu yönde çalışmalar var. Beklentim bunun olması. Bu konuda biraz daha gayretli olmamız gerekiyor. Takım olarak bizlerde, şehre ve bize destek olanlara layık olmaya çalışacağız" diye konuştu.

"OLAY UZAMASIN DİYE AYRILDIM"

Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, İstanbul Dolmabahçe 'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde spor camiasının önde gelenleriyle, demokratik açılıma destek istemek için bir araya geldiği toplantıya katılmamasıyla ilgili olarak basın mensuplarıyla yaptığı sohbette şunları söyledi:

"Toplantıya davetliydim. Ancak yurt dışında olacağımı düşündüğüm için ismim davetliler listesinde yoktu. Planladığım tarihten önce Türkiye'ye döndüm ve toplantıya katılmak istedim. Spordan sorumlu Devlet Bakanımız Sayın Faruk Özak toplantıya birlikte gitmemiz için beni aradı. Kendisine ben sonradan gelirim diye söyledim. Davetliler listesinde ismimin olmadığını söylediler. Yurt dışında yeni döndüğüm için yorgunlukta vardı. Medyada oradaydı olay fazla uzamasın diye oradan ayrıldım. Hata benden

kaynaklanıyor" dedi.

TRABZONSPOR YÖNETİMİ VE ŞENOL GÜNEŞ, VALİ KIZILCIK'I ZİYARET ETTİ
TRABZONSPOR YÖNETİMİ VE ŞENOL GÜNEŞ, VALİ KIZILCIK'I ZİYARET ETTİ
TRABZONSPOR YÖNETİMİ VE ŞENOL GÜNEŞ, VALİ KIZILCIK'I ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 13:44:04
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 14:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?