16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Trabzonspor'u minikler yönetti

TRABZONSPOR'U MİNİKLER YÖNETTİ

Trabzonspor Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama programı düzenlendi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı programda, Bordo-mavili kulübe gelen Cudibey İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ege Özgür, başkan koltuğuna oturarak bir basın açıklaması yaptı. Trabzonspor Kulübü Başkanı sıfatıyla açıklama yapan Özgür, tüm oyuncuların ahlaklı olması gerektiğini belirterek, "İnşallah Türkiye Kupası'nı alırız" dedi. Minik başkan daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak, iyi oyuncular transfer etmek istediklerini söyledi.

Etkinlik daha sonra antrenman sahasında devam etti. Burada Teknik Direktör Şenol Güneş'e çiçek takdim eden takımın yeni teknik direktörü Hasan Çavdar, daha sonra oyunculara hitaben bir konuşma yaptı. Çavdar, Trabzonspor'a yakışır şekilde mücadele etmeye devam edeceklerini belirterek, kupayı kazanmak istediklerini vurguladı. Minik teknik direktör Bordo-mavili takıma üçlü çektirmeyi de ihmal etmedi. Miniklere ziyaret sonunda teknik heyet ve futbolcularla birlikte Türk bayrağı önünde toplu fotoğraf çektirdiler.

Öte yandan Trabzonspor, Eskişehirspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü. Bordo-mavili takım hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı çalışma ile sürdürecek.

TRABZONSPOR'U MİNİKLER YÖNETTİ
TRABZONSPOR'U MİNİKLER YÖNETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 18:43:03
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 18:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?