16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Umut Bulut'un Kayserispor şansı

UMUT BULUT'UN KAYSERİSPOR ŞANSI

Kariyerinde en fazla golü memleketinin takımı olan Kayserispor'a atan Umut Bulut, ligdeki gol suskunluğunu bu maçla birlikte bozmak istiyor. Maç ve takım ayrımı yapmadığını belirten golcü oyuncu görev aldığı her maçta sahaya gol atmak için çıktığını söyledi.

Ligde en son golünü 19 Nisan 2010'da oynanan Kasımpaşa karşısında atan golcü oyuncu teknik direktör Şenol Güneş'in kendisine görev vermesi halinde bu sezon yaşadığı gol suskunluğunu Kayserispor karşısında yıkmak istiyor. 159 gündür fileleri havalandıramayan Umut Bulut, kariyerinde ise en fazla golü bu hafta deplasmanda oynayacakları memleketinin takımı olan Kayserispor'a karşı attı.

Süper Lig'deki ilk golünü 27 Eylül 2003'te Ankaragücü formasıyla İstanbulspor'a atan Umut, son 7 sezonda toplamda 90 gol kaydetti ve yüzler kulübüne adını yazdırmaya çok yaklaştı. Umut Bulut, Ankaragücü formasıyla 36, Trabzonspor formasıyla ise toplam 54 gol kaydetti.

Bir sezonda en fazla 16 gol atan Umut, bugüne kadar hiç gol kralı olma başarısı gösteremedi. Süper Lig'de Kayserispor'a toplamda 8 gol atan Umut, en fazla golü de doğduğu şehrin takımına atarak ilginç bir istatistik ortaya çıkardı. En rahat oynadığı rakip Kayserispor karşısında teknik direktör Şenol Güneş'in forma şansı vermesi halinde ligdeki suskunluğunu bozmak isteyen golcü oyuncu, atacağı gol veya gollerle 100 kulübüne bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

Maç ve rakip ayrımı hiç bir zaman yapmadığını belirten Umut Bulut, "Bu hafta kim olursa gol atmaya çalışacağım. Maç ve rakip ayrımı hiç bir zaman yapmadım. Hocam görev verdiği süre içerisinde de gol atmak istiyorum. Rakibin kim olduğu önemli değil" dedi.

UMUT BULUT'UN KAYSERİSPOR ŞANSI
UMUT BULUT'UN KAYSERİSPOR ŞANSI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2010 Cuma 14:15:05
Güncelleme :24 Eylül 2010 Cuma 15:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?