16
Eylül
2024
Pazertesi
TRABZON

Yaşlılar unutulmuyor

YAŞLILAR UNUTULMUYOR

AK Parti İl Kadın Kolu Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu Temren ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun da katılımı ile tespit edilen bakıma muhtaç ve ihtiyaçlı yaşlılara ziyarette bulundular.

Bezirganoğlu, ”AK Parti Trabzon kadın kolları olarak birçok alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Bu anlamda çalışmalarımızdan biri olan” yaşlıları koruma komisyonumuz” ile yaşlılarımıza ziyarette bulunuyor, hal ve hatırlarını soruyor, dualarını alıyoruz. Ziyaretlerimiz sonunda yaşlı teyze ve amcalarımızın gülen yüzlerini görmek ve bu şekilde uğurlanmak bizi çok mutlu ediyor. Herkesin bu tür ziyaretleri gerekçeleştirmesi ve bu mutluluğu yaşaması gerektiğini vurguladı.

Başkan Gümrükçüoğlu’da bir yandan Trabzon’un önünü açacak büyük projeleri takip ederken bir yandan da vatandaş ve esnaf ziyaretleri yaparak görüş, istek ve önerilerini yerinde dinleme imkanı bulduklarını belirterek, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek genelde akşamları ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Daha çok dar gelirli ve yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorun ve isteklerine çözüm bulmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu AK Parti kadın kollarını duyarlı çalışmalarından dolayı tebrik etti ve desteklediğini ifade etti.

YAŞLILAR UNUTULMUYOR
YAŞLILAR UNUTULMUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 16:09:01
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 16:27:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?