18
Ekim
2024
Cuma
YAŞAM

Çöp dağları kalkıyor

Trabzon'un sahil kesimlerinde, Karadeniz Sahil Yolu inşaatı nedeniyle oluşan çöp yığınları, belediyenin çalışmalarıyla ortadan kaldırılıyor. Çöp dağlarını sahil yolu seviyesine indirmek için belediye ekipleri gece gündüz çalışmalarını sürdürürken, alanın yeşillendirilerek vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Sahil çöp sahasında incelemelerde bulunan Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, yıllardan beri sahilde oluşturulan çöp dağlarını sahil yolunun geçmesiyle birlikte ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Çalışmalar yapılırken bazı sıkıntıların da ortaya çıkacağını kaydeden Canalioğlu, "Çöp dağlarını sahil yolu seviyesine indirme çalışmalarıyla ortaya çıkan pis kokunun çevreyi olumsuz etkilediğini biliyoruz. Yılların bu sorununu çözmek için arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyor. Biraz zaman alacak olan çalışmaların tamamlanmasıyla yeşil alan haline getireceğimiz bu mekanları vatandaşlarımızın hizmetine sokacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2005 Salı 16:54:10
Güncelleme :23 Ağustos 2005 Salı 16:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre küçük IP: 212.156.172.xxx Tarih : 4.09.2005 04:14:31
belediye baskanımıza sımdıden cok tesekkur edıyorum ..koku rahatsız edıyor ama bıraz ınsanların sag duyulu olması lazım .. cuku yapılan ıs sehrın guzellıgı adına yapılan bır calısma .. sonucunda yuzlerın gulecegıne emınım .. bu calısmada katkısı olan herkezden allah razı olsun