8
Eylül
2024
Pazar
BURSA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Genç Yazıcı Otel Regency

Genç Yazıcı Otel 108 toplam oda, 338 toplam yatak, 1 suit oda, 32 aile odası kapasitelidir. Otel dağ manzaralıdır.
Genel Özellikler
Tropicano Otelde merkezi ısıtma, merkezi klima, televizyon odası, oyun odası, kuaför, alışveriş merkezi, show room, çamaşırhane, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, 24 saat oda servisi, jeneratör, ücretsiz otopark, gibi olanaklardan yararlanabilirsiniz.
Oda Özellikleri
Odalarda telefon, televizyon, digiturk, duş, küvet-banyo, uydu bağlantılı televizyon, saç kurutma makinası bulunmaktadır.
Spor ve Aktiviteler
Genç Yazıcı Otel iyi zaman geçirmeniz için kapalı yüzme havuzu, ısıtmalı havuz, masa tenisi, disko, gece klübü, masaj, sauna, jakuzi, güzellik merkezi, spor animasyonu, jogging, spor salonu gibi seçenekler sunmaktadır.
Toplantı ve Kongre kapasitesi
Genç Yazıcı Otelde 150 minimum 200 maksimum kapasiteli 1 toplantı odası bulunmaktadır. Toplantı odası tepegöz, beyaz tahta, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax ile donatılmıştır.
Konum
Genç Yazıcı Otel Bursa'ya 35 km, Denize 55 m, Bursa'ya Hava Alanı 30 km uzaklıktadır. Otel dağ kenarındadır.
Yemek Servisi
Tam pansiyon konsepti ile çalışan otelde 1 alakart restoran (50 pax), 1 açık büfe restoran (300 pax) , kafeterya, fast food bölümü, lobi bar, havuz bar, teras bar bulunmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :1. Gelişim Oteller Bölgesi Uludağ / Bursa
Adres2 :
Posta Kodu :16000
Telefon :+90 224 285 20 40
Faks :+90 224 285 20 45
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.