8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

Afacan Recep polislerin misafiri oldu

Bursa’da gece yarısı evinin kapısını açarak sokağa çıkan 1 yaşındaki çocuğa polis ekipleri sahip çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 04.30 sıralarında Yıldırım İlçesi’nde Maltepe Mahallesi Engin Sokak’ta tek başına yürüyen minik bir çocuk gören vatandaşlar, durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, terk edilmiş olabileceği ihtimali üzerinde durarak minik çocuğu Ertuğrulgazi Polis Merkezi’ne götürdü. Sevimli hareketleri ile karakolun maskotu olan minik çocuğun karnını doyuran polisler, daha sonra cep telefonu melodileriyle eğlendirmeye çalıştılar. Polis, sabah saatlerinde çocuğun kaybolduğu bölgede geniş çaplı araştırma yaptı. Evde bulamadıkları çocuklarını sokakta arayan Salih ve Fatma Bolat çifti, yolda karşılaştıkları polislerin ’bir çocuk bulunduğu’ yönündeki haberiyle karakola gitti. Polislerle birlikte karakola giden çift, 1 yaşındaki oğulları Recep’i görünce rahat bir nefes aldılar.

Minik Recep, anne ve babasının gelmesine rağmen polislerle oynamaya devam ederken, Bolat çifti olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.

Bolat çiftinin ifadesini alan polis ekipleri, 1 yaşındaki çocuğun anne babası uyuduğu sırada daire kapısını açıp dışarıya kaçtığını tespit ederek, minik Recep’i ailesine teslim etti.

bursa
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2004 Cuma 12:27:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?