8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

Başkandan anlamlı ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, yeni kanuni düzenlemeyle büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçe ve beldeleri ziyaret etti.

Şahin, ilk önce Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar’ı, ardından Güzelyalı Belediye Başkanı Selçuk Mutlu’yu ziyaret etti. Görüşmelerin ardından açıklama yapan Şahin, "Her iki başkanla ilçe ve beldelerin meseleleri hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Mudanya ve Güzelyalı’nın BUSKİ’ye olan yaklaşık 6 trilyonluk su borçlarının mal takasıyla halledilmesi yoluna gideceğiz. Doğalgaz konusunda da Burgaz yetkilileriyle konuşarak, gazın Mudanya ve Güzelyalı’ya bir an önce getirilmesini talep edeceğiz" dedi.

Güzelyalı’da hızlı feribot iskelesi inşaatının hızlandırılması için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Şahin, "Hızlı feribot çıkışlarında kullanılacak olan alt geçitte inşaattan dolayı sıkıntılar olduğunu öğrendik. Alt geçit inşaatı yavaş devam ediyor. Karayolları tarafından yapılan bu alt geçidin hızlandırılması için ilgili yerle irtibata geçilerek bir an önce tamamlanmasına çalışacağım" diye konuştu.

bursa
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2004 Çarşamba 10:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?