8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

Bursa: İşadamları yeni Başkan'a destek verdi

Bursa Sanayici ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Başkanı Ali İhsan Yeşilova, kentin sorunlarına yönelik üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyleyerek, yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’e destek verdi.

BUSİAD Yönetim Kurulu, Yeşilova başkanlığında Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’i tarihi belediye binasındaki makamında ziyaret etti. Yeşilova, Bursa’nın bilinen sorunlarına çözüm üretilmesi için üzerlerine düşen görev ve katkıyı yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Başkan Şahin de, Bursa’ya hizmet için "Ben" değil "Biz" denilmesini benimseyen ve bunu ilke eden bir yönetim sergileyeceklerini belirtti. Şahin, görev süreleri içinde sadece belediyeye değil, her kesime sorumluluk düştüğünü dile getirirken, bu konuda öncülük yapmasından dolayı BUSİAD’ın yöneticilerine teşekkür etti.

Ziyarette, Bursaspor’un Akçaabat Sebatspor ile oynayacağı kritik maç da konuşuldu. Şahin, Bursaspor’un Akçaabat’ı yenerek, rahatlayacağını ve sezon sonunda da ligde kalacağını iddia etti. Yeşilova da, uzun dönem yöneticiliğini yaptığı Bursaspor’a Bursa halkının sahip çıkmasını istedi.

BURSA-(İHA)
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2004 Cuma 18:01:54
Güncelleme :16 Nisan 2004 Cuma 18:06:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?