8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

Bursa'da içki alemi kanlı bitti

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Yolu Panayır Kavşağı’nda sabah 06.00 sıralarında meydana gelen kazada Almanya’dan Türkiye’ye ziyarete gelen Osman Çatak(40) idaresindeki AN U 206 plakalı Mercedes marka otomobil aşırı hızın etkisiyle takla atıp şarampole yuvarlandı.

Otomobilin arka kısmında bulunan Moldova uyruklu Alla Bodnari(20) sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü Osman Çatak, arkadaşı Gökhan Yıldız(28) ve diğer Moldovalı Sıvetlana Radu’nun(20) ilk müdahalesi olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yakalandı.

Kazada arkadaşını kaybeden Moldovalı genç ile kaza yapan gurbetçiler uzun süre olayın şokunu yaşadılar. Olay yerinden geçen ve Rusça bilen bir kişi vasıtasıyla derdini anlatan yaralı Sıvetlana Radu, deniz kenarındaki bir diskoda eğlendiklerini belirterek, pasaportlarındaki sürenin dolması nedeniyle yarın ülkelerine dönmeyi planladıklarını söyledi.

Jandarma ekiplerinin yaptığı kontrolde otomobilin içerisinde bir adet viski şişesi bulundu. Kazaya neden olan sürücü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından yabancı kadının cenazesi otopsi için hastaneye kaldırıldı.

iha-bursa
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2004 Cuma 12:03:04
Güncelleme :27 Ağustos 2004 Cuma 12:59:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?