8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

Bursa'da kokain operasyonu

Bursa'da, uzun yıllar sonra ilk kez kokain maddesi ele geçirildi. Narkotik polisi müşteri kılığına girerek başlattığı uyuşturucu operasyonunda 30 gram kokain, 180 adet extacy hap, 2.5 gram esrar, 1 gram eorin ele geçirdi.
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; bir ihbarı değerlendiren Narkotik Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'dan uyuşturucu madde getiren Kahraman Ç. (28) ile arkadaşları Cengiz Ç. (26) ve Yıldıray Ö. (25) ile 30 gram kokain, 180 adet extacy hap, 1 gram eroin, 2.5 gram esrar ve 6 gram Sodyum Bikarbonat maddeski için pazarlığa başladı. Yapılan görüşmeler sonucu üç şüpheli ellerindeki uyuşturucu maddelerini müşteri pozisyonundaki polislere 5 bin dolar karşılığında satmaya razı oldular.
İstanbul yolu üzerinde düzenlenen operasyonla uyuşturucu tacirlerine suçüstü yapan narkotik polisi, şahısları gözaltına aldı. Operasyonda Cengiz Ç.'ye ait olduğu öğrenilen 07 N 7790 plakalı otomobile de el konuldu. Şahıslar emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevkedilirken Kaçıkçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü yetkilileri, şahısların uyuşturucu temin ettikleri İstanbul'daki kişilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü söylediler.
BURSA -İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2004 Çarşamba 22:18:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?