8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

Bursa'da servis şoförü alkollü yakalandı

Bursa'da bir fabrika servisinin şoförü polislere alkollü bir şekilde yakalandı. Gazinodan eğlenmekten dönen servis şoförünün arkadaşları, aşırı alkollü bir şekilde trafik polislerine 'rüşvet alıyorsunuz' diye ithamda bulununca gözaltına alındılar.
Dün gece Santral Garaj Kavşağı'nda uygulama yapan trafik polisleri, bir vatandaşın ihbarı üzerine çevirdikleri Emrullah Düş'ün kullandığı 16 S 3271 plakalı servis minibüsünde alkolsüz kimseyi bulamadılar. Düş ve iki arkadaşı gazinoda alkol almış, evlerine dönüyorlardı. Ancak polislerin 106 promil alkollü olarak tespit ettiği Emrullah Düş'ün ehliyetine 6 ay el konulup 340 milyon lira ceza kesildi. Ancak bu sırada trafik polislerinin yanına gelen Düş'ün arkadaşı Mehmet Arabacı(25) 'Buldunuz garibanı yazın cezayı , bu trafikçilerin hepsi yiyor. Dün akşam rüşveti alıp saldınız' diye ithamlarda bulundu. Trafik polisleri ise gayet sakin bir şekilde, 'Bu iddialarınızı ispatlayın' diye karşılık verdi. Bu sırada tartışma büyüyünce trafik ekipleri, polis merkezi ekibi isteyerek kendilerine iftira attığını öne sürdükleri alkollü kişilerden şikayetçi oldu.
Karakola götürülen Cavit Güleç(23) ve Mehmet Arabacı ilginç konuşmalarını polis ekip otosunun camını açarak sürdürürken, kendilerinin sabıkasız olduğunu hayatlarında bir kere dahi karakola gitmediğini söylediler. Polise ithamda bulunan şahıslar, iftira suçlamasıyla gözaltına alındılar.
Gayet sakin davranan ve arkadaşlarının kameralar karşısında 'Dik dur' dediği alkollü sürücü Emrullah Düş ise herhangi bir beyanda bulunmadığı için gözaltına alınmadı. Alkollü sürücünün minibüsü polis tarafından çekilerek, alkolsüz bir şoföre teslim edildi
BURSA - İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2004 Salı 15:10:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?