8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

Hatalı sollama ölümle bitti

Bursa’da hatalı sollama yapan sürücü bir kamyonete çarptı. Kazada hatalı sollama yaptığı öne sürülen gıda şirketinin pazarlama görevlisinin, emniyet kemeri takılı olmadığı için hayatını kaybettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Eski Yalova Yolu Demirtaş Beldesi yakınlarında akşam saatlerinde meydana gelen kazada, Çavuşoğlu Gıda Şirketi’nde pazarlama görevlisi olan Hakkı Semih Yücel (48) idaresindeki 16 RG 231 plakalı araç, hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelen Esat Akgül (54) yönetimindeki 34 UT 6270 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Emniyet kemeri takılı olmadığı için Hakkı Semih Yücel, başına aldığı darbeyle aracın içerisinde hayatını kaybetti.

Kazadan sonra hurdaya dönen aracın kapısı itfaiye ekiplerince kesilerek açıldı. Jandarma ve trafik timlerinin yaptığı incelemenin ardından cenaze hastaneye kaldırılırken, kamyonet sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kamyonet sürücüsü Esat Akgül, kendisinin bir kusuru olmadığını öne sürerek, "Ben şeridimde gidiyordum. Aniden sollama yapıp önüme çıktı" dedi.

BURSA (İHA) -
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2004 Pazar 11:16:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?