8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

Hırsızlar ortalığı birbirine kattı

Bursa’da hurda hırsızlığı yapan Roman vatandaşlar, polisten kaçarken at arabasını yolun ortasına terk ettiler.

İzmir karayolunun ortasındaki at arabasına önce bir TIR, sonra da belediye otobüsü çarptı. Kaza yapan belediye otobüsüne arkadan çarpan kamyonun sürücüsü de şoför kabininde sıkışınca can pazarı yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa-İzmir Karayolu Beşevler Metro İstasyonu civarında inşaatlardan demir ve karayolundaki rögar kapaklarını çalan at arabalı hırsızlar, polis tarafından fark edildi. Polisler, hırsızları kovalarken, Roman vatandaşlar yakalanmamak için at arabasını yolun ortasına terk edip izlerini kaybettirdiler.

Ancak gece 06.00 sıralarında karayolunun ortasında duran ata, plakası tespit edilemeyen bir TIR çarptı. Daha sonra at arabasına Ali Özdemir (33) idaresindeki 16 M 0005 halk otobüsü çarptı.

Otobüsü kaza yapınca arkadan gelen Muammer Kabakçı (35) idaresindeki 16 YE 119 plakalı konteynr taşıyan kamyon çarptı. Kabakçı, şoför kabininde sıkışınca imdadına itfaiye ve polis ekipleri yetişti.

Ayakları kabine sıkışan Muammer Kabakçı kısa sürede kurtarıldı. Yaralanan halk otobüsü şoförüne de ilk müdahalesi 112 Acil Servis ambulansında yapıldı.


Olayın şokunu üzerinden atamayan halk otobüsü sürücüsü kendisinden önce ata çarpan TIR’ın olay yerinden kaçtığını söyledi. Polis ekipleri telef olan atı olay yerinden kaldırırken, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

bursa
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2004 Salı 12:03:33
Güncelleme :7 Aralık 2004 Salı 15:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?