8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

Kırık dişler ele verdi

Bursa’da gençleri "Kız kardeşime sarkıntılık yapmışsın" bahanesiyle bıçakla tehdit edip para ve cep telefonlarını gasp eden bir kişi polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 5 ay önce isimlerini Engin Ü(17),Ertuğrul K(17), Ümit T(20), Mertdeniz C(16) olduğu öğrenilen biri lise öğrencisi 4 genci ayrı zamanlarda Kız kardeşime sarkıntılık yapmışsın diyerek Ahmetpaşa mezarlığına sokup burada bıçakla tehdit edip toplam 850 euro 160 milyon türklirası ile 4 adep cep telefonu gasp eden bir kişi ortalıktan kaybolmuştu.

Gençlerin herbirinin verdiği ifadeleri değerlendiren Osmangazi Araştırma Bürosu ekipleri ön dişleri kırık olan eşkal üzerinde çalışmaya başladı. Ön dişleri kırık 100 kişi üzerinde inceleme yapan Osmangazi Araştırma Büro ekipleri zanlının Yunus Dağ(18) olduğunu tespit etti. Dün gece aldıkları bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, Yunus Dağ’ı İnegöl’den Bursa’ya gelmek için bindiği bir minübüste üzerinde bulundurduğu 10 gram esrar maddesi ile birlikte kıskıvrak yakaladı.

 Gözaltına alınan Dağ ifadesinde gençleri esrar parası bulmak için gasp ettiğini söyledi. Yunus Dağ polise verdiği ifadenin ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

bursa
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2004 Pazartesi 11:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?