8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

MHP'nin BUrsa Büyükşehir Adayı Zırhlıoğlu

Partilerin aday belirleme süresinin bitimine bir gün kala, il seçim kuruluna ilk resmi adaylık başvurusunu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fevzi Zırhlıoğlu yaptı.
28 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde il seçim kuruluna ilk adaylık başvurusu MHP'den geldi. MHP İl Başkanı Necati Özensoy ve Başkanvekili Musa Sipahioğlu ile birlikte Adliye Sarayı'na gelen Zırhlıoğlu, adaylık başvurusunu İl Seçim Kurulu Müdürü Duran Canbaz'a teslim etti.
Adaylık başvurusu ile alakalı açıklama yapan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fevzi Zırhlıoğlu, seçimi kazanması halinde Bursalıları hak ettiği hizmetlere kavuşturacağını söyledi.
Kentin kaynaklarının verimsiz kullanılmasının Bursa'nın en büyük problemi olduğunu ifade eden Zırhlıoğlu, "Bursa'nın en önemli sorunlarından biri işsizlik. Vasıflı iş gücü oluşturmaya yönelik çalışmalar yapacağız. Bu konuda diğer kurumlarla işbirilği içinde olacağız. Geçtiğimiz dönemde Bursa, genel bütçeye 2.6 katrilyon lira katkı sağladı. Verdiğimiz paranın ancak beşte birini aldık. İş gücü planlaması sağlıklı yapılırsa işsizlik probleminin önüne geçileceğine inanıyoruz" dedi.
MHP İl Başkanı Necati Özensoy ise, diğer partilerin adaylarının kamuoyunda rüzgar estirmeye çalıştığını belirterek, "Biz rüzgar değil hizmet üretecek adaylar belirledik. Bursa için en iyi adayları tespit ettiğimiz inancındayız" diye konuştu.
BURSA - İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2004 Pazartesi 21:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?