8
Eylül
2024
Pazar
BURSA

Ramazn şenlikleri sonaerdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan şenlikleri dün akşam sona erdi.
BURFAŞ’ın yürüttüğü şenliklerin Orhangazi Parkı’nda yapılan veda gecesinde Büyükşehir Belediyesi Bandosu, Mehter Takımı, Fasıl Grubu ve "Temaşa-i Kargaşa isimli orta oyunu, Bursalılar’a unutmayacakları bir gece yaşattı.

Ramazan şenlikleri Bayram Öncesi Özel Programı’nı izlemeye gelenler arasında Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin de bulundu. Keskin, Ramazan eğlencelerinin halk tarafından coşkuyla izlendiğini, Yıldırım Belediyesi’nin de Ramazan şenlikleri ve sema töreniyle bu aya ayrı bir renk kattığını vurguladı.

BURFAŞ Genel Müdürü Abdurrahman Tığ da, "Bu yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından bize tevzi edilen Ramazan etkinliklerini elimizden geldiğince gerçekleştirmeye çalıştık. İlk olması sebebiyle bu yıl eksiklerimizi gördük önümüzdeki senelerde de bu görev bize verilirse çok daha güzel ve düzenli etkinlikler düzenleyeceğiz dedi. Bursalılar’ın yoğun ilgisini toplayan Ramazan şenlikleri kapsamında, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve Türkk Musikisi konserleriyle şiir dinletileri, orta oyunları ve meddah Bursalı izleyiciyle buluşmuş oldu.

bursa
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2004 Cumartesi 12:46:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?