19
Eylül
2024
Perşembe
GEMLİK - BURSA

AKP Romanlara erzak dağıttı

AK PARTİ, ROMAN VATANDAŞLARA ERZAK DAĞITTI

Bursa'da, AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı üyeleri, Roman Mahallesi'nde erzak dağıttı.

AK Parti İlçe Başkanı Oktay Kahveci ve partililer, Roman vatandaşların oturduğu Yeni, Orhaniye ve Halit Paşa Mahalleleri'nde erzak paketleri dağıttı. Erzak paketleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlar tek tek evlerinde ziyaret edilerek verildi. İlçe Başkanı Oktay Kahveci, yaptığı açıklamada, "Hükümetin başlatmış olduğu ve AK Parti Bursa milletvekili Ali Koyuncu'nun Devlet Bakanı Faruk Çelik ile beraber yürüttüğü Roman Çalıştayı'nın ardından biz de Gemlik'teki kardeşlerimizin meselelerine eğiliyoruz. İçinde

bulunduğumuz ağır kış şartlarında, genellikle günübirlik işlere giden Roman vatandaşlarımızın evinde bir tas sıcak çorba kaynamasına vesile olduysak kendimizi çok bahtiyar hissedeceğiz" dedi.

Kahveci beraberindekiler, Gemlik Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği'ni de ziyaret etti. Dernek Başkanı Ergün Taşoğlu, ihtiyaç sahiplerine yapılan bu yardımdan dolayı herkese teşekkür etti.

Kahveci, "Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu çalgıcı mektebine Gemlik'ten de en az 5 arkadaşımızın katılması için Başkan Recep Altepe ile görüştük. Böylelikle hem sigortalı bir işte çalışacaklar hem de aile bütçelerine katkıda bulunacaklar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2010 Perşembe 12:02:01
Güncelleme :4 Şubat 2010 Perşembe 13:11:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?