19
Eylül
2024
Perşembe
GEMLİK - BURSA

Bursasporlu başkana FB forması

BURSASPORLU BAŞKANA FENERBAHÇE FORMASI

Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler'i ziyaret eden Gemlik Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Güler'e sırtında "Gemlik" yazılı Fenerbahçe forması hediye etti.

Spor kulüplerine ve sivil toplum örgütlerine yaptığı desteklerden dolayı Başkan Güler'i tebrik eden Gemlik Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tolga Gemicioğlu, Güler'i Fenerbahçe'nin Fransa'nın Lille takımıyla yapacağı UEFA Kupası 3. tur maçına davet etti. Koyu bir Bursaspor taraftarı olan Başkan Güler, Lille maçı teklifini kabul ederek, daha önce de Fenerbahçe'nin Steaua Bükreş ve Galatasaray'ın Panathinaikos maçlarını izlediğini hatırlattı.

Ligin ikinci yarısının 2. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe-Bursaspor maçını seyretme teklifini de esprili bir dille reddeden Başkan Güler, "Zaten yeterince stresli günler yaşıyorum, Bursaspor maçlarında bazen bu stres katlanıyor. Bu maçı izlemeyi istemiyorum" dedi.

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tolga Gemicioğlu da, fanatizmden sıyrılarak, Fenerbahçeliler olarak Beşiktaşlılar, Galatasaraylılar ve Bursasporlular ile yardım maksatlı ortak faaliyetler düzenlemeyi hedeflediklerini söyledi.

Gemicioğlu, başta milli eğitim olmak üzere dernek olarak yardım amaçlı organizasyonları devam ettireceklerini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 10:32:00
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 17:15:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?