19
Eylül
2024
Perşembe
GEMLİK - BURSA

Gemlik'e ikinci sosyal tesis

GEMLİK'E İKİNCİ SOSYAL TESİS

Bursa Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik’in Atatepe bölgesine sosyal tesis yapılacağını, vatandaşların deniz manzarasını izleyebileceği huzur dolu bir mekanın ilçeye kazandırılacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere uzanan hizmet zincirinden Gemlik de yararlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçede yaptığı incelemede, Büyükşehir Belediyesi olarak Gemlik’in yaşanabilir bir hale kavuşması için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini söyledi.

Gemlik’te alt ve üstyapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Altepe, “Gemlik Belediyesi ile birlikte Gemlik’e hizmet etmek bizim için büyük bir onur. Gemlik’te sadece altyapıda yaklaşık 15 trilyonluk yatırımı kapsayan bir ihaleyi gerçekleştirdik. Gemlik merkezinde özellikle kanalizasyon ve yağmursuyu konusundaki sıkıntıların çözülmesi için çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz” dedi.

Hürriyet Caddesi ve Çarşı Deresi civarında başlayan çalışmaların tüm merkezi kaplayacağını ifade eden Başkan Altepe, “Gemlik’in üst yapısıyla ilgili çalışmalarımız da sürüyor. Gemlik’e sosyal tesis kazandırma ve cazibe merkezi yapma, Bursa’nın sahili olan Gemlik’i daha vizyoner hale getirme noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Narlı bölgesindeki tesisimizi açarken diğer taraftan da Gemlik’in girişinde solda bulunan Atatepe dediğimiz, denizle buluşulan ilk nokta, Büyükşehir Belediyesi mülkiyetine geçti” diye konuştu.

Bölgedeki çalışmaları bir an önce tamamlamak istediklerini ifade eden Başkan Altepe, hem Gemlikli, hem de Bursalı vatandaşların aileleriyle birlikte vakit geçirecekleri, deniz manzaralı bir mekan oluşturmak istediklerini belirtti. Atatepe’ye örnek bir tesis kazandırmak için projenin tamamlandığını vurgulayan Başkan Altepe, “1600 metrekare inşaat alanı ve çevre düzeniyle birlikte 13 bin metrekare alanı bulunan güzel bir sosyal tesisi Gemlik’e kazandıracağız. Bir ev ve bir yelkenli görünümünde projelendirilen mekan, Gemlik’e yakışır bir tesis olacak. Arazi de artık Büyükşehir Belediyesi’nin. Proje hazır, ihaleyi yakında gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

GEMLİK'E İKİNCİ SOSYAL TESİS
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 17:27:02
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 17:30:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?