19
Eylül
2024
Perşembe
GEMLİK - BURSA

Şahinyurdu ve Cihatlı'ya gölet

ŞAHİNYURDU VE CİHATLI'YA GÖLET MÜJDESİ

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Oktay Kahveci, Şahinyurdu ve Cihatlı köylerine tarımsal sulama göleti yapılacağını söyledi.

AK Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, referandum çalışmaları çerçevesinde köy ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı Oktay Kahveci ve İl Genel Meclis Başkanı Nurettin Avcı, köylüler ile görüşerek sıkıntılarını dinledi. Kahveci, Şahinyurdu ve Cihatlı köyleri için sulama göleti ile ilgili müjdeli bir haber verdi. İki köyün de uzun zamandır beklenen yatırımın ihalesinin pazartesi günü yapılacağı kaydeden Kahveci, "Karsak Deresi'nden alınacak suyun pompa ile Cihatlı Köyü'nün üst kesimindeki gölete toplanarak buradan her iki köyün zeytinliklerini rahatça sulayabilecek. Bu proje ile Şahinyurdu ve Cihatlı'nın sulama suyu ihtiyacını da giderecek" dedi.

12 Eylül'de yapılacak olan referandum ile ilgili bilgiler veren Kahveci, köylülerden anayasa değişikliği için 'evet' oyu istedi. 12 Eylül 2010 tarihinden sonra Türkiye'de darbelerin tarihe karışacağını belirten Kahveci, "Her 'evet' oyu, Adnan Menderes'in ruhuna okunacak bir fatiha olacaktır. Referandumdan çıkacak 'evet' oyu Türkiye'nin önünü açacaktır" şeklinde konuştu.

İl Genel Meclis Başkanı Nurettin Avcı ise referandumda 'evet' oylarının patlama yapacağını iddia ederek, anayasa değişikilğinin Türkiye'nin önünü açacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 12:07:03
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 15:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?