19
Eylül
2024
Perşembe
GEMLİK - BURSA

Tahliyelerini pastayla kutladılar

TAHLİYE EDİLMELERİNİ PASTAYLA KUTLADILAR

Gemlik Belediyesi’nde süren soruşturmalar sonucu gözaltına alınarak tutuklandıktan sonra serbest bırakılan İdari Başkan Yardımcısı Cemil Acar ile Teknik Başkan Yardımcısı Özkan Ateşli’nin görevlerine dönmeleri pasta kesilerek kutlandı.

Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler ile belediye çalışanlarının hazır bulunduğu kutlamada, iki başkan yardımcısı belediye binasına gelişlerinde personelin alkışlarıyla karşılandı. İnsanların hayatlarında başlarına her türlü olayın gelebileceğini vurgulayan başkan yardımcıları Cemil Acar ve Özkan Ateşli, yapılan suçlamaların haksız olduğunu, ancak bunu bazı kesimlere anlatamamış olmalarından üzüntü duyduklarını ifade ettiler.

Suçlamaların Gemlik için yapacakları çalışmaları engellemeyeceğinin altını çizen başkan yardımcıları, Belediye çalışanlarından gördükleri destekle görevlerine yılmadan devam edeceklerini söylediler.

Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, adalete olan güvenlerinin tam olduğunu, kendileri için yapılan suçlamaların haksız olduğunun yapılacak muhakeme sonunda ortaya çıkacağını söyledi.

Başkan yardımcılarının göreve başlamaları dolayısıyla hazırlanan ve üzerinde “Vatan ve cumhuriyet dürüst çalışan insanların omuzlarında yükselir” yazılı pastayı Başkan Fatih Mehmet Güler, İdari Başkan Yardımcısı Cemil Acar, Teknik Başkan Yardımcısı Özkan Ateşli ve belediye çalışanları birlikte kesti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2011 Çarşamba 14:33:01
Güncelleme :2 Şubat 2011 Çarşamba 17:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?