8
Eylül
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Ecstasy’li oyuncak ayı

Kars’ta, uzman çavuş Serdar Ergen, içine 340 Ecstasy hapı bulunan oyuncak ayıyı, kargoyla İzmir’e göndermek isterken yakalandı. Çıkarıldığı mahkemede kullanıcı olduğunu ve tedavi olmak istediğini belirten Ergen, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

14'üncü Mekanize Tugay Komutanlığını'da görevli Uzman Çavuş Serdar Ergen (26), 10 gün önce İstanbul'dan aldığı 340 ectasy hapını oyuncak ayının içine saklayarak Kars'a getirdi. İzinli olarak İzmir'i gitmeğe hazırlanan Ergen, hapların içinde bulunduğu oyuncak ayıyı kargoyla göndermek için firmaya teslim etti.

Bir ihbar üzerine polis, kargoda yaptığı incelemede ayıcığın içine saklanmış hapları buldu. Gözaltına alınan Ergen, çıkarıldığı mahkemede, "Evli ve iki çocuk babasıyım. Satıcı veya aracı değilim. Pişmanım, tedavi olmak istiyorum, bu konuda yardımda bulunulmasını istiyorum" dedi. Ergen'in tedavi edilmek üzere tutuksuz yargılanmasına kara verildi.





Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2005 Cumartesi 11:00:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhterem çıtanak IP: 88.240.193.xxx Tarih : 18.09.2008 20:49:39

slm değerli komutanım ben akif uzm nın takımından yani havan takımından muhterem çıtanak belki hatırlarsın bir gün beni mahkemeye götörmiştin mahkemeden sonra sizin eve gitmiştik neyse komutanım daha daha nasılsınız iyimisiniz komutanım olay tarihinde bende ordaydim ve sizin ne kulanıci nede saatıci olduğunuzu bilmiyordum ve duymadım bu iftirayi kim size atttı neyse komutanım msn adresimi yaziyom ne olur haberi okursan ekle sizi bir göreyim ellerinizden öperim değerli komutanım havanci muhterem memo__156@hotmail.com komutanım 2 al tıre var h.a.v.n.c.i........