19
Eylül
2024
Perşembe
YAŞAM

Nizip'te bir gazete daha yayın hayatına başladı

Gaziantep’in en büyük ilçesi Nizip’te her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Teknolojinin gelişmesine ayak uydurmaya çalışan yatırımcılar hergün yeni bir yatırım yapmaya başlıyorlar. Nizip’te 4 yıldır ulusal ajans muhabiri olarak görev yapan Bekir Şen, Yerel Vizyon Gazetesi adı altında yeni bir gazete çıkartarak yayın hayatına başladı.

Nizip’te ilk kez 8 sayfa olarak yayın hayatına başlayan gazete Aralık ayına kadar 15 günde bir yayınlanacak. Ocak ayı içerisinde haftalık yayınlanacak olan Yerel Vizyon Gazetesi’nin Genel Koordinatörü Mustafa Çakmak, amaçlarının Nizip’e yenilik kazandırmak olduğunu belirtti. Çakamak," Nizip’te 8 sayfalık gazeteyi ilk çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okuyucularımızın desteği ile dağıtım ağımızı genişletmeyi hedefliyoruz. Gazetemiz ilk etapta Nizip, Karkamış ve Birecik ilçelerinde yayınlanacaktır" dedi.

Ekonomi, Politika, Hayat, Bulmaca, Kültür, Gündem, Güncel ve Spor sayfaalrı ile okuyucu ile buluşan gazete ilk sayısında bin adet tirajı ile okuyucusuna en çok ulaşan gazete oldu. Tanıtım olarak ücretsiz dağıtılan gazetenin iki ay daha ücretsiz dağıtılacağı öğrenildi.

Bekir Şen
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2004 Salı 02:08:58
Güncelleme :9 Kasım 2004 Salı 08:40:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Bekir Şen IP: 81.215.175.xxx Tarih : 16.11.2004 14:57:17
Yayın hayatına Kasım ayı içerisinde başlayan Yerel Vizyon Gazetesi'ne desteklerini esirgemeyen başta Nizip Kaymakamı Mustafa Canarslan ile Nizip Cumhuriyet Savcısı Ramazan Yaldızkaya sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bizlere reklam vererek yayın hayatımıza başlamamıza vesile olan Çiçek Sabun-Kimya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Çiçektaş, Saf Çelik Sanayi Emin Çalışkan, Ben Turizm, Ağcan Hipermarketçilik,Örnek Pastaneleri Ömer Söylemez, Aktif Bilgisayar Nuri Çiçektaş, Fırat,Gap,Nazar,Nizip,Süper Lider,Karkamış ve Zafer Sürücü Kurslarına teşekkür ediyorum. Bölgenin sorunlarını gündeme taşıyacak olan Yerel Vizyon Gazetesi'ne Nizip,Karkamış ve Birecik halkının sahip çıkıp, gazetenin hak ettiği yere geleceğine inanıyorum. İlginize ve desteklerinize şimdiden teşekkür eder,Saygılarımı sunarım. Bekir Şen