8
Eylül
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Gazeteciler bu kez ziyaret için emniyetteydi

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Nevşehir Valisi Alaattin Turhan, Garnizon Komutanı, Emniyet Müdürü ve NTSO Başkanı’nı ziyaret etti.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nde 19 Mart tarihinde yapılan olağan kongre sonrasında yönetim kuruluna seçilen yeni üyeler, Nevşehir Valisi Alaattin Turhan, Garnizon Komutanı ve İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kurmay Albay Ahmet Sevgi, Emniyet Müdürü İsmail Güzeldemirci ve NTSO Başkanı Arif Parmaksız’ı makamlarında ziyaret ederek, cemiyet çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, yeni oluşan cemiyet yönetimi ile birlikte Nevşehir’de görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcilerinin sorunlarının çözümü amacıyla yoğun bir gayret içerisinde olduklarını belirterek, "Gerek gazeteci arkadaşlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi, gerekse Nevşehir ve Kapadokya’nın tanıtımı konusunda değişik projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız hakkında Valimiz, Garnizon Komutanımız ve Emniyet Müdürümüze bilgiler aktararak onlardan da destek istedik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 13:50:17
Güncelleme :14 Nisan 2005 Perşembe 15:27:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?