8
Eylül
2024
Pazar
NEVŞEHİR

Koreli seksi yıldız öyle bir kıvırdı ki

Güney Koreli ünlü ses sanatçısı Mina, ülkesindeki bir yarışma programının çekimleri için Kapadokya’ya geldi.

Güney Kore Devlet Televizyonu KBS’de yayınlanan ’Dünya Macera’ isimli yarışma programına katılan Güney Koreli güzel yıldız, yarışma gereği Türkiye’ye gelerek burada oryantal dersleri alıyor.

Beraberinde KBS televizyonu program yönetmeni Yong Soo Kong ve 5 kişilik çekim ekibi ile birlikte Kapadokya’ya gelen ünlü yıldız, burada 2003 Türkiye Oryantal Yarışması birincisi Serap Su’dan dans dersleri alıyor.

15 gün boyunca bölgedeki çeşitli mekanlarda dans dersleri alacak olan güzel yıldız, daha sonra Güney Kore KBS televizyonunda Mayıs ayı içerisinde canlı olarak ekranlara gelecek olan programda hünerini sergileyecek.

Güney Kore’de çıkardığı iki ayrı albümle yıldızı parlayan Mina, oryantal Serap Su’dan öğrendiği figürleri başarıyla oynayarak, peribacaları arasında oryantallere taş çıkartırcasına bel kıvırdı.

Türkiye’de Tarkan, Candan Erçetin ve Mustafa Sandal’ı tanıdığını belirten Mina, Tarkan’a olan hayranlığını ise gizlemedi. Tarkan’ı çok yakışıklı ve seksi bulduğunu söyleyen Mina, "Onunla mutlaka tanışmak istiyorum. Kim bilir beraber belki şarkı da söyleriz ya da ben onun klibinde oynarım" dedi. Türk erkeklerini çok yakışıklı bulduğunu ifade eden Mina, ilerleyen yıllarda Türkiye’de yaşamayı hatta bir Türk ile evlenmeyi bile düşünebileceğini kaydetti.

Mina’ya oryantal dersleri veren Türkiye 2003 oryantal birincisi Serap Su ise gazetecilere, Türkiye’de oryantallerin yanlış anlaşılmasından dert yandı.

Bazı meslektaşları yüzünden oryantallik mesleğinin kötü algılandığını söyleyen Su, "Maalesef ülkemizde bu bir sanat dalı olarak görülmüyor. Oysa Güney Kore’de 30 bin kişi oryantal dersi alıyor. Hem de sağlık için bunu yapıyorlar ve 5 federasyonları var. Bizim ise halen bir derneğimiz yok ve bunun nedeni bazı oryantallerin mesleklerini kötü kullanmaları. Bunlar yüzünden halk bizi yanlış tanıyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2005 Cuma 15:22:46
Güncelleme :6 Nisan 2005 Çarşamba 14:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?