16
Eylül
2024
Pazertesi
NEVŞEHİR

'Ya üniversitemizi kurun ya da sözünüzde durun'

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ’Nevşehir’e üniversite kurulmazsa istifa ederim’ diyen AK Parti milletvekilleri için ’Ya üniversitemizi kurun ya da sözünüzde durun’ imza kampanyası başlatıldı.

Kampanya çerçevesinde Nevşehir’in çeşitli yerlerine pankartlar asan Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, ilk imza kampanyasına Hastane Kavşağı’nda start verdi. Kampanyanın başlamasının ardından ilk günde yaklaşık bin imza toplandı.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, amaçlarının Nevşehir’de 50 bin imza toplayarak, toplanan imzaları TBMM’ye götürmek olduğunu söyledi. Başer, "Biz kimseyi istifaya zorlamıyoruz, sözlerinde durmalarını istiyoruz" dedi.

İmza kampanyasının bir hafta süre ile devam edeceğini belirten Başer, "Üniversite için söz verenler bunu basın kanalıyla bizlerin aracılığıyla yaptılar. Bizler de kendimizi bu yüzden sorumlu hissettik. Nevşehirli vatandaşlar artık kandırılmak istemiyorlar. Bizleri üniversite kurulması için inandıran hatta söz veren insanları göreve çağırıyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2005 Çarşamba 14:20:56
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 14:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?