8
Eylül
2024
Pazar
NİĞDE

DYP'li Turan Niğde'de hükümete yüklendi

DYP Niğde İl Başkanlığı’nda partilileriyle bir araya gelerek parti içi yapılanma ve gündemdeki konularla ilgili görüşlerini açıklayan Turan, AKP’nin tecrübesiz ve bilgisiz bir iktidar olduğunu, AKP’nin kendinin bile inanmadığı tesadüfi bir siyaset dalgası ile iktidar koltuğuna oturduğunu ileri sürdü.

AKP Hükümeti’nin söylemlerinin laftan ibaret olduğunu ileri süren Turan, devletin ciddi meselelerle karşı karşıya olduğunu ifade ederek, "Peygamberimiz’in de dediği gibi işin ehline verilmesi gerekir. Bunlar ehil olmadıkları için Türkiye bir takım problemlerle karşı karşıya gelecektir. 2 yıl zor dayanırlar, daha iki yıl dolmadan şimdiden çözülmeye başladılar, varsa yoksa AB’den tarih almak peşindeler. AB seni üyeliğe kabul etmedikten sonra istediğin kadar görüşme yap. Onlar yine bildikleri gibi 50-60 yıl uzatır, sen de AB kapısında beklersin" diye konuştu.

DYP Genel Sekreteri Prof. Dr. Kamil Turan, ülkede yatırım yapılmadığını, işsizliğe çözüm bulunmadığını ve fakirliğin önüne geçilmediğini dile getirerek, "AB bizi almaz, çünkü sen Müslüman ve Viyana kapılarına kadar Avrupa’yı fethetmiş bir ülkesin. AB kapısını sana açamaz, çünkü AB’ye girdiğin takdirde saklı tuttuğun fakat onların bildiği 70 milyonun üzerindeki nüfusunla, Almanya ile liderlik mücadelesine gireceksin, daha çok temsil edileceksin" şeklinde konuştu.

iha-niğde
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2004 Cumartesi 14:38:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?