18
Ekim
2024
Cuma
NİĞDE

Maçtan sonra olaylar çıktı

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup’ta Niğdespor ile Diyarbakır Kayapınar Belediyespor arasında oynanan ve konuk ekibin 2-1 üstünlüyle sona eren maçta olaylar çıktı.

Niğde Şehir Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında Niğdespor’dan Sabahattin rakibine yaptığı faul sonrası sarı kart gördü. Karara tepki gösteren Sabahattin, topu hakeme doğru fırlatınca ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Niğdespor’un attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilince futbolcular yan hakeme koşarak tepki gösterdiler.

Yaşanan kargaşada hakem Niğdespor’dan Özgür’e de kırmızı kart gösterdi. Niğdespor, 9 kişi kalınca maçta sinirler daha da gerildi. Ev sahibi ekibin futbolcuları her fırsatta hakemle tartışırken, hakeme tepki gösteren Niğdespor Teknik Direktörü Orhan Uçak da hakem tarafından saha dışına gönderildi. Niğdespor, 68. dakikada Tolga ile bulduğu golle farkı bire indirdi. İlerleyen bölümlerde hakemin saha içindeki her kararına itiraz eden Niğdesporlu Ersoy da kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Dışarı çıkarken yedek kulübesine koşan ve aldığı pet şişeyle hakeme saldırmak isteyen Ersoy, polisler tarafından engellendi. Genel Kaptan İsmail Tüfekçi de, yardımcı hakem M.Ayberk Altunay’a koştu ve yan hakemi boğazından tutarak itti. Olaylar polisin araya girmesiyle güçlükle önlendi.

8 dakika uzatma oynanan maçı konuk ekip 2-1 kazanırken, bitiş düdüğünün ardından hakemler polis kordonunda soyunma odasına gitti. Karşılaşma sonrası hakemler bir süre soyunma odasında mahsur kaldı. Hakem odası önünde toplanan öfkeli Niğdespor taraftarları, polislerin uyarısıyla olaysız bir şekilde dağıldı.

NİĞDE (İHA) -
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2004 Pazartesi 09:35:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?