8
Eylül
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Niğde Üniversitesi edebiyatta da önde

Niğde Üniversitesi öğrenci ve öğretim elemanlarının birçok alanda gösterdikleri başarılar, aralıksız devam ediyor. Öğrenci ve öğretim elemanlarının elde ettikleri başarılara bir yenisi de edebiyat alanında eklendi. Niğde Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görev yapan Öğr. Gör. Lokman Zor, geçtiğimiz günlerde 2 ayrı edebiyat yarışmasında 3 ödül birden aldı.
 
Göller Bölgesi Şairler ve Yazarlar Derneği’nin her yıl düzenlediği Öykü Yarışması’na iki ayrı eserle katılan Öğr. Gör. Lokman Zor, bu yarışmada hem birincilik hem de ikincilik ödülü aldı. Geçtiğimiz yıl da aynı yarışmaya katılan Öğr. Gör. Lokman Zor, geçen yıl da birincilik ödülü almıştı.
 
Bunun yanı sıra Kültür Bakanlığı ile Türk Edebiyatı Vakfı Türk Edebiyatı Dergisi’nin ünlü hikayecimiz Ömer Seyfettin anısına on yıldır düzenlediği Ömer Seyfettin Hikaye Yarışması’nda da özel ödül alan Öğr. Gör. Lokman Zor geçtiğimiz hafta Kültür Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği bir törende ödülünü aldı.

Şimdiye kadar edebiyat alanındaki birçok ulusal yarışmada çeşitli dereceler alan Öğr. Gör. Lokman Zor’un baskı aşamasında olan, öykülerini topladığı kitabı, 2005 yılının Ocak ya da Şubat ayında piyasaya çıkacak

niğde
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2004 Çarşamba 12:12:07
Güncelleme :17 Kasım 2004 Çarşamba 13:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?