8
Eylül
2024
Pazar
KIRKLARELİ

Başkan Şeşen: Kendimi işe yaramaz gördüm...

Bir süre önce intihar girişiminde bulunan Kırklareli Belediye Başkanı Yılmaz Şeşen, neden ölmek istediğini açıkladı. Şeşen, "Kendimi işe yaramaz birisi olarak gördüm ve böyle bir şey yaptım. Ancak artık böyle bir şey olmaz. Artık hayata bağlandım" dedi.

Belediye makamında düzenlediği toplantıda konuşan Şeşen, belediyeyi 9 trilyon borçla devraldığını, bugüne kadar 3 buçuk trilyon lira borç ödediğini belirterek, "Belediye başkanı seçildiğim gece ne kadar büyük bir sorumluluk aldığımı fark ettiğimde panikledim. Seçildikten sonraki ilk günde bazı partililerim bana muhalefet yapmaya başladılar. Belediyenin ve kentin sorunları vardı. Yoğun çalışıyor ailemi, işimi, dostlarımı ihmal ettiğimi fark ettim. En nihayet, kendimi kente, aileme, dostlarıma faydası olmayan, gereksiz birisi olduğumu düşünmeye başladım. İlaçları içtiğimde aklıma çocuklarım gelseydi vazgeçerdim. Ancak öyle bir ruh hali içindeymişim ki aklıma kimse gelmedi. Fakat Allah’ın sevgili kuluymuşum. Artık hayatın olumsuz yanlarına bakmıyorum. Artık böyle bir şey olmaz. Artık hayata bağlandım. Kırklareli’nde bir değişim başlatacağım. Kırklareli’nde çok şey değişecek" dedi.

Şeşen, intihar girişiminden sonra çıkan haberleri okumak istemediğini, intihar girişiminde bulunduğu otomobile ise binmediğini söyledi. Yılmaz Şeşen, bazı gazetelerde hakkında çıkan asılsız iddialarla ilgili olarak yargıya başvuracağını da sözlerine ekledi.

KIRKLARELİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 12:45:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?