16
Eylül
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Hırsızlık yapan 2 çocuk yakalandı

Nevşehir'de bir işyerinden hırsızlık yaptıkları belirlenen küçük yaştaki iki çocuk ile birlikte, çocuklara hırsızlık yaptırdıkları iddia edilen iki şahıs yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Nevşehir Blediye Caddesi'nde bir kasapta hırsızlık yapıldığı ihbarı alan polis ekipleri olay ile ilgili 17 yaşındaki A.A. isimli çocuğu yakaladı. A.A. isimli çocuk polise hırsızlığı A.Ç. isimli bir başka arkadaşı ile birlikte yaptığını ve hırsızlık yapmaları için araç ile Ö.C. ve A.A. isimli şahıslar tarafından araç ile olay getirildiklerini söyledi.

Polise kendilerini getiren şahıslar ile hırsızlık sonrasında telefon ile görüşerek buluşacaklarını söyleyen A.A. isimli çocuğun ifadesi üzerine, polis ekipleri çocuğu telefon ile kendilerini getiren şahısları aratarak bir banka önünde buluşmalarını sağladı. Buluşma noktasına gelen Ö.C. ve A.A. isimli şahıslar polis tarafından yakalandı.
Olayın ardından yapılan incelemede A.Ç. isimli çocuğun gerçek isminin H.K. olduğu ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından 2 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ortaya çıktı.

Yaşları küçük olan çocuklar Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken olay ile ilgili A.A. ve Ö.C. isimli şahıslar gözaltına alındı.

İha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2008 Cuma 12:00:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?