8
Eylül
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Ortalık savaş alanına döndü

Nevşehir'in Kavak Kasabası'nda bir yaş hurma deposunda meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı. Yaş hurmaların olgunlaşması için depoya konan karpit maddesinden kaynaklanan patlama sonucu ortalık savaş alanına döndü.

Dün gece saatlerinde Nevşehir'in Kavak Kasabası'nda Çarşı İçi Sokak'ta bulunan bir yaş hurma deposunda patlama meydana geldi. Patlamanın yaş hurmaların olgunlaşması amacıyla depoya yerleştirilen karpit maddesinden kaynaklandığı tahmin edilirken, patlama sonrası deponun demir kapıları karşı caddede bulunan bir bakkala girdi. Olayda bakkalda müşteri olarak bulunan Ferhat Kılıç ve depoda çalışan Meclüt Candan yaralandı. Yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Patlama sırasında deponun kapılarının bakkalına isabet etmesiyle büyük panik yaşayan bakkal sahibi Mehmet Taşkın, o anda işyerinde çok sayıda müşterisi olduğunu söyledi. Patlama ile birlikte işyerinin dumanlar altında kaldığını belirten Taşkın, "Bir anda büyük bir patlama oldu ve işyerimdeki camlar kırıldı. Bu sırada depodan gelen demir kapı bir kişinin yaralanmasına yol açtı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2005 Cuma 11:52:01
Güncelleme :13 Kasım 2005 Pazar 12:13:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?